AKTUELNO

Za naš portal progovorio je Vićentije Darijević, prijatelj i advokat Kristine Kije Kockar.

Tokom devet meseci, koliko borave u "Zadruzi", učesnici najgledanijeg rijalitija izneli su niz međusobnih uvredi i optužbi, što su povremeno činili i članovi njihovih porodica.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko nedelja pevačica Anabela Atijas imala je priliku da u video pozivu pruži podršku svojoj mezimici Luni Đogani, a tom prilikom osvrnula se i na lik i delo Kristine Kockar, zakonite supruge Slobe Radanovića.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Kristina Kockar je u jako lošem psihičkom stanju! Neuračunljiva, i sama je rekla da ima papir da je neuračunljiva, spremna je na sve... Kad kažem na sve, mislim na sve - rekla je tada Anabela, što je izazvalo haos na društvenim mrežama i pokrenulo spekulacije o tome da u njenoj izjavi ima dovoljno materijala za tužbu.

Kako ne bismo nagađali, stupili smo u kontakt sa Vićentijem Darijevićem, Kristininim dobrim prijateljem i advokatom, koji nam je ljubazno objasnio da će odluku o eventualnoj tužbi protiv Anabele Atijas Kija doneti po završetku "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Osim velikog broja pozitivnih komentara o Kristini, čuo sam i za one druge, negativne, koji jesu mnogo ređi, ali kojima se vređa njena čast i ugled. U vezi sa eventualnim pokretanjem sudskog postupka zbog takvih inkriminacija, za sada se ne bih izjašnjavao, naročito bez prethodne saglasnosti i konsultacije sa Kijom po okončanju "Zadruge" - objasnio je Darijević.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'