AKTUELNO

Popularna pevačica je iznenadila svoje fanove.

Atraktivna pevačica Goga Sekulić već neko vreme priča o svojoj novoj pesmi koja je konačno ugledala svetlost dana.

Foto: YouTube screenshot

Atraktivna Goga i Nenad Aleksić Ša snimili su novu duetsku pesmu koja nosi naziv ''Po život opsani'', a za koju su snimili vrlo provokativan spot.

Goga igra pored zgodnih manekena koji dame ostavljaju bez daha, dok Ša repuje kraj pripadnica lepšeg pola.

Foto: YouTube screenshot

Njihovi fanovi su oduševljeni numerom, a jedan komentar se posebno izdvojio.

- Opasno dobra pesma. Ono kad na prvo slušanje čuješ hit - glasio je komentar.

Foto: YouTube screenshot

Muziku za numeru ''Po život opasni'' radio je Damir Handanović, dok su za tekst bili zaduženi Marina Tucaković i Nenad Aleksić Ša. Aražman i produkcija delo je, takođe, Damira Handanović.

Međutim, Marina, Ša i Goga nisu uspeli da se dogovore oko toga koji naziv će nositi nova numera. Na samom kraju, pevačica je odluku prepustila njima.

- Pesma je konačno na Jutjubu. Nisam znala kako će se zvati sve dok nije bila objavljena. Prepustila sam tu odluku Marini i Nenadu. Ja sam prezadovolja celim aražmanom, pa mi sam naziv pesme nije bio toliko bitan - rekla je Goga za Pink.rs.

Srećna u emotivnoj vezi, priželjkuje blizance!

Goga Sekulić je nedavno u intervjuu za portal Pink.rs otkila da bi volela da uskoro postane majka i da joj je san da ima blizance.- Oboje smo takvi da ništa ne želimo da planiramo. Želimo da postanemo roditelji i radimo na tome, ali kad se desi, desiće se. Volela bih dečaka i devojčicu za početak, najbolje bi bilo da budu blizanci - rekla je kroz smeh Sekulićeva za naš portal.

Autor: B. Radonić

#Goga Sekulić

#Nenad Aleksić Ša

'