AKTUELNO

Popovi koji su ih venčali otkrili su neke detalje za svadbe.

Pevač Slobodan Radanović, koji se prošle godine 14. maja oženio Kristinom Kockar, sutra bi slavio prvu godišnjicu braka da u "Zadruzi" nije prevario suprugu sa Lunom Đogani.

Foto: YouTube screenshot

Njih dvoje su se venčali posle pet godina veze, a već u septembru, samo sedam dana od ulaska u najgledaniji rijaliti u regionu, Sloba je prevario suprugu.

Danas je ekipa emisije "Premijera" posetila Zrenjanin i njenu majku, a portal Pink.rs donosi vam fotografije crkve u kojoj su Kija i Sloba izgovorili "da".

Foto: Pink.rs

Njih su tada venčala dva popa, koja su nam rekla da se nisu nadali da će Kija da uđe u "Zadrugu" nakon što je prevarena.

Foto: Pink.rs

- Mnogo smo ponosni na Kristinu. Ceo Zrenjanin je uz nju, svi su uz nju. Mi je znamo otkad je bila mala, i nju i njenu majku i njenog oca. Znamo sve o njoj. Iznenadili smo se zbog onoga što joj je Slobodan uradio, a još više kada je ona odlučila da uđe u Zadrugu - rekao je jedan od njih dvojice za portal Pink.rs.

Foto: Printscreen Facebook

Oni se sećaju i Kijinog i Slobinog venčanja i kažu da je ono proteklo bez ikakvih incidenata, negirajući na taj način priče da je na svadbi vladala negativna atmosfera.

Foto: Printscreen Facebook

PROČITAJTE JOŠ: DA LI UŽIVAŠ ŠTO UZIMAŠ OŽENJENE MUŠKARCE? Jelena Krunić nikad surovija prema Luni Đogani! (VIDEO)

- Svadba je protekla u najboljem redu, nije bilo nikakvih incidenata kao što se pisalo. Oni su izgledali kao svaki srećan zaljubljeni par - objasnio je pop.

N. Vujičić

#Crkva

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'