AKTUELNO

Ovako je izgledala kao devojčica.

Pevačica i Pinkova zvezda, Sara Reljić, učesnica je najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" koji region prati bez daha već mesecima. Ova stanarka pod krovom Bele kuće upoznala je i ljubav svog života repera Vojketa Đansa, koji će mnogima ostati upamćen kao osoba koja je progovorila najmanje reči u jednom rijaliti programu.

Foto: TvPink Printscreen

Proteklih meseci često se, kako među ukućanima "Zadruge" tako i među publikom, komentarisalo da li je sve na Sari Reljić prirodno, odnosno da li se ova zadrugarka odlučila za neki vid korekcije na svom telu i licu.

Foto: Pink.rs

Ekipa najbržeg portala u Srbiji, Pink.rs, došla je u posed Sarinih fotografija iz tinejdžerskih dana na kojima se može videti kako je pevačica izgledala ranije. Indira Reljić, Sarina majka, nama je otkrila i šta se krije iza navodne priče da je njena ćerka ugradila silikone.

Nije mi jasno zbog čega polemisati o isključivo ličnim i privatnim stvarima, ljudi ne shvataju da su to veoma lične stvari o kojima nije prijatno javno raspravljati i smatram da je nekulturno ulaziti u takve rasprave. Sara je zaista prirodno lepa i nadarena, tako da nema silikona u sebi - rekla nam je Indira Reljić.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Na fotografijama iznad može se videti kako je Sara Reljić izgledala kao devojčica, dok je ispod dostupna i još jedna fotografija iz privatne arhive sa njenim rođenim bratom Filipom Reljićem.

Foto: Privatna arhiva

Mi smo svi veoma zadovoljni Sarinim učešćem u najgledanijem rijalitiju i moram da kažem da sam veoma ponosna na Saru. Dokazala se kao odlična umetnica, pevačica, domaćica i, pre svega, dobar drug. Ostala je dosledna sebi, ima svoj čvrst stav i ne dozvoljava da je isprovociraju. Sviđa mi se što se uvek argumentovano branila. Zbog svega toga Sara je stekla veliki broj fanova i veliku podršku i svima im se zahvaljujem - priča Sarina mama o njenom učešću u Zadruzi.

Foto: Privatna arhiva

Autor: S. Kuvekalović

#Sara Reljić

'