AKTUELNO

Do sada nepoznati detalji o životu učesnice najgledanijeg rijalitja na našim prostorima ''Zadruga'' u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal''.

U emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' i ove nedelje očekuju vas brojne ekskluzivne priče iz života poznatih ličnosti sa domaće javne scene.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ANA, ALI JE OPAKO SEKSI! Pogledajte sa kakvom bombom je Rasta snimio pesmu!

Foto: TV Pink Printscreen

Poznati voditeljski dvojac - Tijana Prica i Ognjen Nestorović u studiju ugostiće poznatu pevačicu Anu Bekutu, a tokom dvočasvnog putovanja kroz živote poznatih saznaćete i mnoge pikanterije koje do sada nisu bile poznate javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Pored toga, gledaoci TV Pink imaće priliku da uživo iz Zrenjanina, rodnog grada učesnice rijalitija ''Zadruga'' Kristine Kije Kockar, gledaju potresnu ispovest njene majke Nadice Zeljković koja će govoriti o najtežim trenucima iz njihovih života.

Foto: TvPink Printscreen

Premijerna ekipa spremna je da vas i ovog puta brojnim pričama iz života poznatih ostavi bez reči, a vi se udobno smestite i nedeljno popodne provedite na kanalu TV Pink.

Ne propustite najnovije izdanje omiljene vikend emisije o poznatima ''Premijera - Vikend Specijal'' koje je na programu TV Pink u nedelju 13. maja od 14 časova, uživo!

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Majka

#Nadica Zeljković

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'