AKTUELNO

Niko nije očekivao to od njega!

Nemanja Đerić Đekson privukao je veliku pažnju javnosti učešćem u rijalitiju "Zadruga", koji obara sve granice gledanosti. Njegov odnos sa Anđelom Vešticom, Minom Vrbaški i Andrijanom Radonjić definitivno je nešto po čemu ćemo ga pamtiti, ali sinoć je on izjavio nešto što niko nije očekivao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, u razgovoru sa Minom Vrbaški, Đekson je istakao da je njegov otac bio narkoman, te da je ostao bez njega. Iako nije previše detaljisao, ovo priznanje je zaprepastilo sve, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njegovim prijateljem Jovanom, koji je takođe deo sastava "Kurtoazija" kao i Đerić, kako bismo saznali šta se zapravo desilo sa Đeksonovim ocem:

Meni Nemanja nikada nije rekao da je njegov otac imao problem sa drogom. Ja sam se čuo sa njegovom majkom i ona mi je rekla da je njegov otac preminuo zbog srčanih problema koje je imao, godinama je bolovao i to ga je jednostavno preseklo. Ona mi nije pomenula ni u jednom trenutku da je to imalo veze sa drogom - rekao je Jovan za naš portal.

Foto: Promo

PROČITAJTE JOŠ: OBARAMO SVE REKORDE: Portal Pink.rs i Zadruga zabeležile NAJVEĆI RAST NA GUGL PRETRAZI U POSLEDNJIH 12 MESECI!

Zašto je ovo Đekson rekao i da li će dati objašnjenje svojih reči do kraja Zadruge ili tek kad izađe, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'