AKTUELNO

Ne propustite novi “Paparazzo lov“ u sredu na TV Pink od 21:50.

Kamere “Paparazzo lova” ne miruju nikad, pa nam i ove srede od 21.50 na TV Pink donose ekskluzivne snimke najaktuelnijih dešavanja na srpskom estradnom nebu. Emisiju otvara “Zadruga specijal 3”, koji nam otkriva nove detalje sa sahrane Kijinog oca, održane proteklog četvrtka u Zrenjaninu, ali i “zaviruje” u domove nekih od učesnika najgledanijeg rijalitija u regionu.

Ekipa ove emisije od koje poznati ne mogu da se sakriju pratila je u stopu ožalošćenu porodicu, ali i sve prisutne na poslednjem ispraćaju Miloša Kockara, oca Kirstine Kockar, učesnice najgledanijeg rijalitija u regionu, pa su tako zabeležile kako je izgledao njen susret sa dečkom Andrijom Lazovićem, koji je samo zbog nje tog dana došao iz Podgorice u Zrenjanin, ali i kako je na njihovo pozdravljanje reagovao Kijin suprug Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

U povratku sa sahrane povorka automobila koja je vraćala Slobu i Kiju u “Zadrugu“ nakratko se zaustavila, a da li su se tom prilikom supružnici poljubili misleći da ih niko ne vidi, saznaćete u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku specijala videćemo gde će iz “Zadruge” i velelepne Bele kuće otići Radosav Stefanović Žuti, Ana Korać i Bane Čolak i ko ih u njihovim domovima čeka.

Prošlo je gotovo mesec dana od kako je pevačica Nataša Bekvalac prijavila policiji Luku Lazukića, kojeg je optužila za nasilje, a “Paparazzo lov” nam otkriva šta dojučerašnji supružnici rade nakon ovog skandala koji je potresao javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Videćemo i prve snimke pevačice Mije Borisavljević u šetnji sa dvomesečnom bebom, saznaćemo zašto je Hitna pomoć bila u domu Kemiša i Zorice Brunclik, kao i kako je književnica Isidora Bjelica izbegla udarac na ulici.

Foto: TvPink Printscreen

U rubrici koja nam prikazuje kako izgledaju naše estradne zvezde bez šminke “Paparazzo lov” je zabeležio tri slavne pevačice - Cecu Ražnatović, Seku Aleksić i Anu Kokić.

Budite u sredu, 9. maja u 21:50 uz TV Pink, jer ovoliko sočnih detalja o poznatim ličnostima nećete naći nigde drugde do u "Paparaco lovu".

Pink.rs

#Ana Kokić

#Ana Korać

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Mia Borisavljević

#Nataša Bekvalac

#Paparazzo Lov

#Radosav Žuti

#Seka Aleksić

#Slobodan Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#emisija

'