AKTUELNO

Pevačica je jedna od retkih iz svoje generacije koja može da se pohvali fantastičnim izgledom.

Popularna pevačica Neda Ukraden trenutno je slobodna, ali ne isključuje mogućnost da uplovi u romansu ako se pojavi muškarac po njenim kriterijumima.

- Muškarac mi ne treba da mi nosi haljine i da mi čisti po kući. Muškarac mi treba kao jedna duhovna podrška, ljudska. Toga zasad nema, ali neka meni mene. Imam i svoju porodicu, koja je božanstvena. Mi smo jedna divna i složna porodica, za razliku od mnogih koji se svađaju, tuku, maltretiraju jedni druge, mi se veoma dobro slažemo i poštujemo - objašnjava Neda.

Foto: TvPink Printscreen

Ona i dalje uspeva da održi svoju figuru bez obzira na godine, čime izaziva divljenje čak i onih koji ne slušaju njenu muziku, a sada je otkrila kako joj to polazi za rukom.

- Vežbam, ne jedem previše, ne pijem. Imam neke svoje vežbe koje radim gde god da sam. Vodim računa o svom izgledu - objasnila je ona.

Foto: E-Stock/Kobra

Pevačica se nedavno suočila sa porodičnom tragedijom kada joj je preminula majka, pa priznaje da se s ovim gubitkom teško nosi.

- Kad mi je majka umrla, nije mi baš bilo do pesme. Ali, znate, mi smo na javnoj sceni osobe koje nemaju pravo da tuguju kao i svi ostali, prosto možeš da otkažeš jedan koncert, ne možeš 17. Drugo, moja majka bi bila veoma ponosna da vidi svoju ćerku koja je aktuelna, popularna, dobra sa zdravljem. Ja ovo što jesam jesam zahvaljujući, između ostalog, i njoj - kaže Neda.

Pink.rs

#Neda Ukraden

'