AKTUELNO

Da li će joj nevenčani suprug zameriti na ovoj izjavi?

Mirka Vasiljević jedna je od retkih dama sa javne scene koja je jako mlada postala majka. Ona ima troje dece, ali to je ne sprečava u tome da bude odlična u svom poslu, ali i kod kuće jer uspešno uspeva da uskladi svoje obaveze.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, nekad je i njoj, kao i svima, potreban odmor, a glumica je otkrila kako se relaksira od porodičnih obaveza:

- Imam veliku sreću što mogu i da radim, ali i da budem kod kuće sa svojom decom, koja su nešto najlepše što mi se desilo. To je nešto što mi zaista mnogo znači i od velike mi je važnosti da imam dovoljno vremena i za kuću i za posao. Glumu ne gledam kao obavezu, već kao odmor i priliku pobegnem od tog pozitivnog kućnog ludila i svih obaveza koje majčinstvo nosi. To je vreme koje imam samo za sebe, kada radim ono što ja hoću, jer se kod kuće bavim samo dečjim potrebama i vaspitanjem. Dokle god su mali, posao će mi biti odmor ili kako volim da kažem najlepši spa-centar - iskrena je Mirka.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi glumci su istakli da ne bi voleli da im deca krenu njihovim stopama, ali Mirka nije jedna od tih:

- Mene su moji roditelji podržali kada sam se odlučila za glumu, iako se oni bave prirodnim naukama. Vujadin i ja nismo roditelji koji decu forsiraju na bilo šta, niti ćemo to ikada raditi. Oni nemaju svest o tome da smo mi neke poznate ličnosti. Vujadinov i moj posao doživljavaju kao bilo koju drugu profesiju kojom se bave i roditelji ostale dece. Znaju da mama i tata idu negde da rade, da zarade novac kako bi funkcionisali i živeli - kaže ona i dodaje da se deca čude kad je ljudi zaustave na ulici da bi se slikala sa njom jer je ona samo "njihova".

Foto: Printscreen Youtube

Autor: Pink.rs

#Mirka Vasiljević

#Porodica

#deca

'