AKTUELNO

Uz nju je kad treba da je uteši.

Kristina Kockar danas je nakon razgovora sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem otišla u Rajski vrt. Podsetimo, Drvo mudrosti je Kiji reklo kako će uvek biti uz nju kada joj je teško.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je Kija nakon komunikacije sa suprugom bila veoma tužna, otišla je u do Drveta. Prvo je ćutala, zatim pevušla, a onda želela da razgovara sa Drvetom. Nakon što joj se Drvo obratilo, Kija je počela da priča o svom ocu koji je preminuo pre dva dana, a ona je za to juče saznala od svoje majke Nadice i kume Vanje.

Foto: RTV Pink

Htela sam nešto da te zamolim. Bila sam još sinoć, kada je prošlo 12 sati, pošto je mom tati danas trebao da bude rođendan, htela sam ako možeš da mi pustiš jednu pesmu. Njegovog omiljenog pevača. Ja znam da bi on to voleo, ako možeš od Olivera Dragojevića - Trag u beskraju. To je njegov omiljeni pevač, a danas mu je rođendan i znam da bi voleo da čuje tu pesmu - pričala je Kija.

Foto: RTV Pink

Drvu mudrosti i Veliki šef su odmah pustili Kristini ovu pesmu, a u toku nje ona je počela da plače. U jednom trenutku prišao joj je suprug Slobodan Radanović i počeo da je miluje po glavi, dok je ona bila u suzama.

Foto: RTV Pink

Jao, živote! Jesi ti to naručila? - rekao je Sloba, a zatim pomazio Kiju po glavi i dodao: Niko ne zna kako boli dok se to ne dogodi.

Foto: RTV Pink

Omiljeni njegov pevač. Hvala Veliki šefe, nadam se da je tata čuo - izjavila je Kija.

Ovu emotivnu situaciju pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'