AKTUELNO

Hteo ga je za zeta, ali ne može da mu oprosti to što je povredio njegovu ćerku.

Prethodne noći milionski auditorijum pratio je jedna od najvećih preokreta od početka rijalitija "Zadruge", koji je na nebrojeno mnogo načina pomerio granice ovog formata.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Naime, nakon smrti oca Kristine Kockar, Slobodan Radanović je odlučio da bude uz svoju suprugu, pa je posle dugog razgovora sa Lunom Đogani zaključio da treba da raskinu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

On je to nazvao pauzom, ali je Luna uverena da je ovde kraj, pa joj je otac Gagi Đogani putem Instagrama odmah pružio podršku.

Foto: Printscreen Instagram

On je tamo objavio fotografiju svoje ćerke pored koje je ispisao reči ohrabrenja za nju i reči kritike za Slobu, koji je povredio njegovu ćerku.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: KIJA NE ŽELI DA SE SLOBA OSEĆA LOŠE: Moj tata je bio bolestan, ne sme za to da krivi sebe! (VIDEO)

- Beše to ne mnogo davno. Kleli se u ljubav dvoje mladih. Ona je njega volela čisto i snažno, on je želeo da se dokopa slave i pre toga ona beše Luna Đogani. Ona beše poznati brend. On mukica nepoznati pevač. Postade popularan i dobi krila. Srtamotnim svojim postupkom uništi život mlade devojke. Dobi pomoć kume Vanje i mame Nadice koje zatrovaše i ono malo ljudskosti, ako ju je imao u sebi. Digni se, Lunči, k'o Feniks iz pepela, takav ti nije potreban - napisao je Gagi, koji je pre nekoliko dana bio u poseti kod Slobinih roditelja.

Autor: V. T.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'