AKTUELNO

Proslavite praznik rada uz "Amidži šou".

Budite i ovog utorka od 22:45 časova uz TV Pink, jer proslavljamo praznik rada uz nerad, zadrugare i vaš omiljeni "Amidži šou".

Ognjen Amidžić će u ovonedeljnoj emisiji ugostiti aktuelne učenike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge".

Ko je najjači rijaliti igrač u Srbiji, a ko običan manipulator, otkriće doajen srpskog rijalitija Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Predstavnik sedme sile u "Zadruzi", Milan Milošević, pokušaće da objasni fenomen žute štampe i otkriće milionskom auditorijumu sve spletke iz najpopularnijeg rijalitija i mnoge detalje do sada nepoznate javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Ko voli Đeksona, a koga Đekson voli otkriće nam dve ljute suparnice - Andrijana Radonjić i Mina Vrbaški. Naime, Andrijana je juče rešila da zbog Mininog mešanja i drugih uticaja ostavi repera, a da li je njena odluka konačna, kao i da li je Mina spremna da ponovo osvoji Đeksona, saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije "Amidži šou".

Foto: TvPink Printscreen

Kakvo iznenađenje je Ognjen pripremio za Zadrugare i na kakve će ih muke staviti, saznaćete ako budete uz "Amidži šou" u utorak 1. maja u 22:45 na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Andrijana Radonjić

#Milan Milošević

#Mina Vrbaški

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nemanja Đerić Đekson

#Ognjen Amidžić

#Televizija Pink

#emisija

'