AKTUELNO

Legenda narodne muzike primljen u Klinički centar Srbije!

Folk pevač Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar Srbije u Beogradu na ispitivanja nakon što su lekari ustanovili da mu je potrebna transplatacija jetre. On je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari ustanovili da je to samo privremeno rešenje i da mu je transplatacija jetre neophodna.

Foto: NKostić

Sinan je juče primljen na preglede i stavljen na listu čekanja za organ, a u bolnici će ostati do operacije.

- Svi lekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo vrhunske stručnjake iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplantacija trajno rešenje, tako da je Sinan sada primljen i u bolnici će biti do intervencije. Ja sam odmah ponudila svoju jetru, ali su ustanovili da nisam adekvatan donor, tako da sada čekamo. Želela bih da se u svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli i prolazimo, obaveštavaću vas sve o daljem razvoju kako budem imala nove informacije - rekla je njegova supruga Sabina.

Foto: Instagram

Podsetimo, Sinan je prošle godine više od mesec dana proveo u bolnici, a iako prognoze nisu sjajne, pevač je uspeo da se izvuče te se svi nadaju da će i sada biti tako.

Pink.rs

#Operacija

#Sinan Sakić

'