AKTUELNO

Blogerka uletela u Belu kuću kao furija.

Mina Vrbaški je ove nedelje vođa. U skladu sa tom funkcijom ona pokušava da održi red i mir na sastancima, što je bio i danas slučaj.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su danas održali porodičan sastanak a kao što je već bio slučaj, pojedini učesnici nisu bili prisutni za stolom. Mina je nekoliko puta pokušala da ih vrati u Belu kuću, ali kada joj to nije pošlo za rukom, ona se obratila Velikom šefu sa zahtevom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja molim Velikog šefa da Nadeždu, Lunu, Slobu i Zoranu kazni zato što se izležavaju napolju. Mariji Ani nije dobro, ima neke bolove u stomaku, Kija je bila kod lekara, ostali se izležavaju i sunčaju - rekla je Mina.

Pošto ni posle ove sugestije pomeniti zadrugari nisu došli za sto, Mina je ponovo zamolila Velikog šefa da kazni te pojedince a ne kolektiv. U tom trenutku, Luna Đogani je uletela u Belu kući i počela da viče na svoju nekadašnju drugaricu.

Foto: TvPink Printscreen

Treba da te bude sramota! Neki ljudi nisu bili tu ceo sastanak a njih nisi ni spomenula. Dobila sam i boli me stomak, odje*ite od mene više - vikala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA PREKINULA ŽESTOKU SVAĐU IZMEĐU FILIPA I BANETA, a onda je OTVORENO priznala u koga je zaljubljena: Ja lepšeg čoveka nisam videla! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'