AKTUELNO

Članovi stručnog žirija teško su našli reči kojima bi opisali pevanje ovog mališana.

Poslednji u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica" predstavio se Dražen Baković iz Podgorice koji je otpevao "Dobro veče, tugo" od Dina Merlina. Dražen je priredio sjajnu završnicu i sa svih pet glasova prošao direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Je l' vidiš sad koja je razlika između ove tvoje interpretacije i one od prošlog puta? Ovo je tvoje, ovo je potpuno tvoje od početka do kraja. Bez obzira što si ti imao par grešaka, meni to uopšte nije smetalo zato što je tvoja interpretacija bila besna, sve se vidi šta si hteo da kažeš. Tako se peva, to je suština muzike, da razumeš tekst i da nikoga ne kopiraš i da uvek budeš svoj. Ti si to tako večeras uradio. Barem po mom ukusu. Sve u životu radi do kraja i kako treba i uvek će biti dobro! Samo rokaj, ovo je bilo mrak, fenomenalan si bio - oduševljena je bila Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta da kažem. Nemam te reči kojima bih pohvalio to što si večeras uradio i ono što inače radiš, a to je da toliko osećaš te pesme koje pevaš i da je to toliko emotivno, obojeno. Možda u nekim momentima tog plačnog ima i previše, ali od viška glava ne boli - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Dobre pesme biraš, u srce me diraš! Ja sam namerno ostao duže dole da probam da zamislim to što si pokazao na sceni. Iako nisam gledao, stekao sam utisak kao da sam gledao. Goca ti je super rekla, ti uvek daš sve od sebe, sa toliko emocija i detalja, da nemam reči. Svaka ti čast - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Dražen Baković

#Pinkove zvezdice

'