AKTUELNO

Njegovoj sreći nema kraja.

Ljuba Stanković, najmlađi učesnik muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" je imao veliku želju da na njegovom rođendanu bude prisutan njegov idol Saša Kovačević. Međutim, on je zbog privatnih obaveza bio odsutan u tom trenutku, ali mu je putem telefonskog poziva obećao da će ga posetiti i sa njim se družiti nasamo.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Saša je svoje obećanje i ispunio. Ljubini roditelji kažu da je on jedva čekao kad će se susresti sa njim, a kada je došao taj trenutak sreći ovog mališana nije bilo kraja.

Foto: Pink.rs

Dok smo bili na snimanju sa Adilom Maksutovićem, on je celo vreme pitao "Kada cu ja ući u studio da otpevam Adilovu pesmu i da ga iznenadim, jer meni treba da dođe Saša Kovačević, ja ne mogu da čekam više. Nemam vremena, moram sa Saletom" - prepričavao je njegov otac.

Foto: Pink.rs

Ovaj šestogodišnji dečak je nestrpljivo čekao na prozoru Sašin dolazak, a kada ga je ugledao, samo je povikao " Evo ga moj Sale" i odmah istrčao napolje bos.

Kovačević nije došao sam u goste kod Ljube, već sa svojom devojkom, misicom Zoranom Tasovac.  Oni su proveli zajedno jedno popodne koje je po Ljubinim rečima bilo ispunjeno smehom i radošću.

Predivno sam se osećao kada sam ga ugledao, počeo sam da ga grlim i ljubim, a i on mene. Ne mogu da vam opišem koliko ga volim i koliko mi znači. Odmah mi je uručio poklon i izvinio se što nije mogao da prisustvuje proslavi mog rođendana, jer je bio sprečen. Ja sam mu se zahvalio na poklonu i rekao da je on moj najveći poklon. Od njega sam dobio parferm isti kao što on ima, prelepo miriše. Mnogo mi se sviđa. Pored toga sam dobio puno igračaka i slatkiša. Presrećan sam i oduševljen što su on i njegova devojka izdvojili svoje vreme i proveli ga sa mnom - rekao je ushićeno Ljuba za Pink.rs.

Pročitajte još: Saša Kovačević ZA ROĐENDAN IZNENADIO Ljubu telefonskim pozivom, a EVO ŠTA MU JE PORUČIO! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

D. B.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#Saša Kovačević

'