AKTUELNO

Svestrana pevačica dokazala je da se podjednako dobro snalazi i u narodnim pesmama, kao što je to slučaj sa pop numerama.

Muzička zvezda Aleksandra Radović često je na meti kritika svojih kolega iz žirija "Pinkovih zvezda" zbog toga što, kako oni neretko kažu, ne voli i ne podržava kandidate koji izvode narodnu muziku. S druge strane, pop pevačica ne deli njihovo mišljenje, već smatra da svojim glasom u najgledanijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima treba da nagradi samo one izvođače koji su svojim kvalitetom to i zaslužili, a i sama je više puta dokazala da, zapravo, veoma poštuje taj muzički pravac.

Foto: Printscreen Youtube

U najgledanijem muzičkom šou programu Pinkove zvezde, kanidatkinja se predstavila čuvenim hitom narodne pevačice Vide Pavlović, a tom prilikom Aleksandra je izjavila da izuzetno ceni romsku muziku, a posebno Vidu Pavlović.

Na Vidu Pavlović sam baš slaba. Ona je meni kraljica romske muzike - rekla je Aleksandra u "Pinkovim zvezdama", a kako su njene kolege iz žirija reagovale moći ćete da pogledate u večerašnjoj emisiji.

Radovićeva je više puta dokazala svoju tvrdnju da je veliki fan kvalitetne narodne muzike - ona je čak u jednoj TV emisiji zapevala veliki hit Vide Pavlović i oduševila TV gledaoce. Njenu maestralnu interpretaciju poslušajte na 23. minutu video-snimka:

Ne propustite novo izdanje "Pinkovih zvezda", najpopularnijeg muzičkog šou-programa na ovim prostorima, koje je na programu večeras u 21 sat na Pink televiziji!

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Radović

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

#pevačica

'