AKTUELNO

Još jednom su pokazali da dobru ekipu ne treba menjati.

Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, Tropico bend i Dženan Lonačarević rešili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu zajedničku numeru.

Kako je, naime, pesma "Veruj bratu", koju su poznati muzičari snimili pre sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, Dženan i Tropikanci nisu mnogo razmišljali kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.

Foto: Promo

- Kad imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nađete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite u zajednički rad - kaže Aleksandar Cvetković iz Tropica, dodajući da je jedva čekao premijeru njihove pesme.

Ni Dženan ništa manje nije nestrpljiv kada je reč o sudu publike.

Foto: Promo

- Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga verujem da će naša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju - rekao je Lončarević.

Foto: Promo

Osim Vuka Kostića, koji je u ovom spotu preuzeo rediteljsku palicu i našao se u jednoj od glavnih uloga, pa zaveo jednu od manekenki, u ekranizaciji nove duetske pesme učestvovao je i sjajni, talentovani glumac Miodrag Dragičević.

Ako je suditi po reakcijama publike i pregledima na Jutjubu, Dženan i Tropico uspeli su još jednom kroz ovu emotivnu pesmu praćenu filmskom pricom, da nam pokazu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kom će se pričati.

Autor: V. T.

#Dženan Lončarević

#Sale Cvetković Tropico

#Vuk Kostić

'