AKTUELNO

Posle svađe sve je slađe!

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić osamili su se noćas, nakon žurke. Oni su otišli u izlog, u nameri da imaju intimne odnose, međutim do toga nije došlo. Njih dvoje stavili su jorgan preko izloga, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje koje je sklonilo ćebe.

Foto: RTV Pink

Samo ti o meni ne misliš ništa. Nemoj ti da lupaš gluposti, imamo stvari koje nismo raščistili! Do kada će to da traje? Neću da ćutim! - rekla je Marija Ana u jednom trenutku Filipu.

Foto: RTV Pink

Ćuti sada! Nećemo da se svađamo, kuliramo! Nemoj da mi pričaš tako kao da si ti iznad mene! Molim te se smiri! Lezi! Ludo sam te voleo devojko! Budemo zajedno ovde, a napolju ćemo videti šta ćemo. Nemoj da si debil. Nemoj da ispadamo takvi napolju. Što bih ja tebe gledao kao neprijatelja? Neću brate! Nema šanse! Razumeš, kapiraš? - govorio je Filip Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon što je čula ove reči, Marija Ana se rasplakala, Đukić ju je tešio, posle čega su ušli u svađu, a zatim su se prepustili strastima dok su drugi spavali. Podsetimo, pre ulaska u "Zadrugu" ovi ukućani su odlučili da stave tačku na svoju romansu, međutim izgleda da je ljubav bila jača, s obzirom na to da su Marija Ana i Filip više puta bili u vrelim zanosima.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod, u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: PAO SOČNI POLJUBAC U AMIDŽI ŠOUU: Sanja i Matora se zanele u emisiji, a ono što su uradile posle toga IZNENADILO JE SVE! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'