AKTUELNO

Nova svađa u Beloj kući zbog neuspešne kupovine.

Pošto su se Mina Vrbaški, Miljana Kulić i Maca Diskrecija vratile iz kupovine namirnica, u Beloj kući je nastala prava pometnja. Mina je kao vođa prihvatila na sebe obavezu da kupi za 15 cimera hranu, a Milljana i Maca su preuzele nešto manju odgovornost.

Foto: Printscreen Youtube

Ono što je problem napravilo jeste to što Zorica Marković nije dobila kafu bez koje ne može da funkcioniše, a kako je njenu kesu sa novcem uzela Maca, a nije joj kupila ono što je bilo na spisku, ona je počela da baca hranu.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je Maca optužila Minu da ona nije želela da kupi pevačici sve potrepštine, nastala je svađa između njih dve, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Maco razneću te! Reci svima. Maco, obećavam ti večeras neće imati ko da te čuva. Obećavam da ću da te prebijem, neće imati ko da te brani - bila je besna Mina.
Nije htela da kupuje. Ja sam kupovala za troje ljudi, bolje da ništa nisam - pravdala se Maca.

Foto: Printscreen Youtube

Svi zadrugari su osudili pevačicu zbog neuspešne kupovine, a ona se sve vreme pravdala da nije mogla da se snađe u novom prostoru i da novac nema da vrati pod izgovorom da joj je neko ukrao.

Iako je izgledalo da se situacija primirila, Mina je ponovo ušla u okršaj sa Diskrecijom, pa joj bacila kesu sa namirnicama i tom prilikom je izvređala.

Nećeš jesti. Sve što budeš jela baciću ti u kantu. Nemoj da glumiš žrtvu. M'rš tamo, prostitutko jedna. Mama te se odrekla, svi će te se odreći - vikala je Mina na Macu.

Pročitajte još: SAZNAO ZA JANJUŠEV ŠTEK PA PREVRNUO PAB NAGLAVAČKE: Miki kao pomahnitao tražio skriveni novac bivšeg zadrugara! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'