AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo izdanje emisije "Amidži šou".

Najbolja zabava gledaoce TV Pink po dobrom, starom običaju, očekuje ovog utorka u 22:45 časova uživo u emisiji "Amidži šou"!

Samo nekoliko dana uoči koncerta u "Štark" areni, Ognjen će ugostiti Daru Bubamaru, koja će otkriti kako teku pripreme za ovaj spektakl koji je zakazan za 21. april. Osim toga, Dara će prvi put u jednoj televizijskoj emisiji gostovati sa sinom Konstantinom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Bila sam mnogo puta gost u Ognjenovoj emisiji i evo sada dolazim kod njega pred koncert. Pričaćemo o tome kako će izgledati scena jer će to zaista biti spektakl, nešto potpuno drugačije od svih koncerata koji su do sada bili. A što se tiče Koste, on ne voli da se eksponira, nije takvo dete, i to mi je u jednu ruku drago. On je mnogo slatko, pametno, kulturno i lepo vaspitano dete. S obzirom na to da vlada velika euforija u mojoj porodici zbog koncerta, i tata i brat su veoma uzbuđeni kao i ja, pitala sam Kostu da li bi hteo da dođe u 'Amidži šou' i podrži svoju mamu na šta je on odmah rekao: 'Hoću mamice', što mi posebno znači jer se gotovo nikad nije pojavljivao na televiziji. Kosta će biti uz mene i na koncertu i njegova podrška mi mnogo znači - rekla je Dara u susret gostovanju u emisiji "Amidži šou" povodom predstojećeg spektakla.

Rada Manojlović i Stefan Dimitrijević Leon predstaviće duetsku pesmu "Lavlje krzno", koja preti da postane veliki hit.

Njena nova pesma nosi naziv "Malo", a šta je za nju malo, a šta mnogo, uživo će u studiju otkriti Nikolija Jovanović.

Foto: Ivan Dobričić

Najgledaniji rijaliti "Zadruga" se bliži kraju, a zadrugari su sve luđi i luđi. Ovog utorka Ognjen će ugostiti Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru, čija je veza podigla veliku prašinu.

Foto: TvPink Printscreen

Najluđe igre i pitanja očekuju vas i ovog puta, zato ne propustite novo izdanje emisije "Amidži šou" u utorak 17. aprila od 22:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Dara Bubamara

#Jovana Tomić Matora

#Konstantin Kesić

#Nikolija Jovanović

#Ognjen Amidžić

#Radmila Rada Manojlović

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Stefan Dimitrijević Leon

#Zadruga - RTV Pink

#koncert

'