AKTUELNO

Njih dve imaju isti karakter.

Stanari Bele kuće su u toku dana odgovarali na pitanja svojih najmilijih. Prvo od njih je bilo upućeno Anđelu Rankoviću od njegovog druga Aleksandra. On mu je postavio dva pitanja. Prvo je bilo šta misli ako bi njegova majka ušla u rijaliti, kako bi se slagala sa majkom njegove devojke, Gordanom Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da Anđelova majka ne podržava vezu svog sina sa Teodorom Džehverović, a kako je Goca u nekoliko navrata želela da sama prekine njihovu vezu i iznosila neke informacije koje se tiču manekenove porodice, evo šta je Ranković odgovorio povodom ovoga.

Ovo je moj drug. Kada bi moja mama ušla u kakvom bi odnosu njih dve bile... I ja sam u početku imao odbojan stav prema Goci, ona ume da bude i drčna i bezobrazna kao i Teodora. U suštini, kada bolje upoznate Gocu, ona nije loša osoba, niti želi nekome nešto nažao da učini. Bilo je mnogo situacija u kojima smo Teodora i ja nju smirivali. Ona je spremna da pređe i najvećem neprijatelju preko nekih stvari. Nekad je prosto takva da neko pomisli da ona to radi da bi se dodvorila nekome. Na prvu loptu ne mislim da bi se slagale moja mama i Goca. One napolju da su se upoznala, bilo bi drugačije. Moja mama ume itekako da bude nesebična i darežljiva, ali i bezobrazna i drčna i odgovori svakome. Tu vidim sličnost između njih dve. U onim situacijama kada sam se ja svađao sa Gocom, kada je spominjala moju mamu i ujaka, ispao bi haos. Na prvu loptu bi bio haos, a kasnije bi bilo samo potrebno vreme da spoznaju jedna drugu - kaže maneken.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugo pitanje se odnosilo na to da li u Anđelovom i Teodorinom krevetu ima mesta za Aleksandra, manekenovog prijatelja, a Ranković i Džehverovićka su bili saglasni oko ovog odgovora.

Kada je ušao Jovan, Teodora i ja smo mu odvojili krevet, spavao je pored nas. Pružio bih krevet i njemu, bilo bi mesta i za njega. Teodora se slaže da bi bilo mesta za Saleta - rekao je Anđelo sa osmehom na licu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Ukućani ponovo razočarali Velikog šefa, A ZBOG TOGA JE ODLUČIO DA URADI OVO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'