AKTUELNO

Kreator je pružio podršku pevačici koja je pre dve noći pretučena u svom stanu.

Poznati modni kreator Saša Vidić bio je prethodne noći gost na koncertu svoje prijateljice Seke Aleksić, pa je tom prilikom prokomentarisao i koliko je ogorčen zbog napada Luke Lazukića na sopstvenu suprugu Natašu Bekvalac.

Foto: E-stock

- To je toliko strašno da nema opravdanja i nema reči kojim bi neko mogao da opravda to. Samo postoji problem što on u zatvoru neće završiti na tri meseca ili na nekoliko godina, nego malo povuci-potegni. Ni tri dana neće da završi. Nažalost, on bi trebalo da završi u dobrom zatvoru, ali ne u strogo čuvanom zatvoru da bi mu momci u zatvoru pokazali kako je to kad biješ ribu, pošto je on onako poprilično feminiziran. I našao bi dečka u zatvoru bez problema - rekao je Vidić za portal Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

On se osvrnuo i na to što je Luka posle incidenta pobegao i sakrio se u porodični dom kod roditelja.

- Pa on je jedan mali ljigavac. On je otišao kod mame i tate i uvukao se u mamine skute jer je šuplaj priča. Nažalost, ona se zeznula, ali to je ljubav. Živa je, nema veze, proći će - izjavio je Saša.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: POZNATI POHRLILI NA SEKIN KONCERT: Evo ko je sve večeras došao da je sluša! (FOTO+VIDEO)

- Nisam se čuo sa njom, bilo mi je glupo. Glupo je sad da zovem. Poslao poruku, ona se zahvalila i to je to - otkrio je Vidić za naš portal.

Autor: N. Vujčić

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Saša Vidić

'