AKTUELNO

Slađa je za portal Pink.rs otkrila koje pesme će pevati kao specijalni gost.

Pevačica Seka Aleksić održava upravo koncert u Štark Areni, gde se okupio veliki broj njenih kolega.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Među prvima su došli Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa ćerkom Zlatom, prilično srećni što godišnjicu svog braka proslavljaju na koncertu koleginice.

Foto: Pink.rs

- Nama je danas godišnjica braka i zato mi ne radimo. Divno je da je koleginica baš na godišnjicu napravila koncert. Sad kao tinejdžeri idemo prvo na koncert, a posle ko zna gde ćemo da završimo - izjavila je Zorica za naš portal.

Posle njih pojavila se i Slađa Alegro, koja je večeras zajedno sa Adilom Maksutovićem specijalni gost na koncertu.

Foto: Pink.rs

- Uzbuđenje je uvek prisutno. Ja se stvarno radujem kad moje kolege rade nešto, pogotovo nešto ovako veliko. Volim mnogo Sekinih pesama i ovaj poslednji album, a večeras ću pevati svoje pesme "Afrika" i "Jelen" i duet sa kolegom Adilom - otkrila nam je ona.

Foto: Pink.rs

Saša Vidić, koji je poznat kao veoma blizak Sekin prijatelj, došao je prilično uzbuđen i priznao nam je da ima tremu umesto pevačica koja će izaći na binu pred hiljade svojih obožavalaca.

- Uzbuđen sam zato što mi je ona jedna od najboljih drugarica. Ona nema tremu, jutros sam je pitao to, ali zato ja imam - izjavio je Saša.

Foto: Pink.rs

Osim njih, Seku su došli da podrže i slušaju i Bojana Rajić, Buba Miranović, Dea Đurđević i Miloš Nadaždin.             .

Foto: TV Pink Printscreen

Koncert je počeo sa više od pola sata zakašnjenja, a Seka ga je otvorila novom pesmom "Oslobodi me".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Dobro veče Beograde, dobro došli na moju rodjendansku žurku! Ja neću da dužim, ovo veče posvećujem ljubavi i svima vama - rekla je Seka i zapevala svoj hit “Evo” sa novog albuma.

U donjim snimcima pogledajte kako je to izgledlao na samom početku.

Autor: N. Vujčić - V. T.

#Seka Aleksić

#koncert

'