AKTUELNO

Leontina Vukomanović uspela je da ubedi Gocu Tržan da ostane pri svom prvobitnom mišljenju i u poslednjem trenutku ne povuče svoj glas.

Pesmu "Pametna i luda" Marije Šerifović za svoje predstavljanje u trećem krugu "Pinkovih zvezdica" odabrala je dvanaestogodišnja Kristina Milivojević iz Užica.

Foto: Printscreen

Milan Stanković dao je svoj glas uprkos tome što je Kristina imala grešaka u interpretaciji, a imao je i svoj razlog za to.

Sviđa mi se tvoja boja glasa, bilo je stvarno dosta grešaka, ali mislim da, kad ispraviš greške, sigurno je da imaš talenta da budeš dobra pevačica. Taj glas koji tako miluje... Uvek sam za.

Foto: Printscreen

Kristina je u jednom trenutku dobila svih pet glasova, a u poslednjim sekundama njene interpretacije malo je falilo da Goca spusti stolicu i povuče svoj glas. Ipak, Leontina Vukomanović ju je odvratila od te ideje, pa je devojčica iz Užica na samom kraju osvojila svih pet glasova.

Iako se premišljala, Goca je dala svoj glas, a Kristini je objasnila šta to nije valjalo, ali i zbog čega je, ipak, odlučila da da svoj glas.

Foto: Printscreen

Malo mi je falilo da se spustim dole jer je bilo mnogo netačnih momenata u intonativnom smislu. Da, imaš fantastičan glas i fantastične momente, a onda samo proletiš kroz neke ukrase... To ne sme da se radi u ovoj pesmi, nije za takva proklizavanja. Ipak, dopala mi se tvoja emocija i to te je izvuklo - objasnila je Goca.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Goca Tržan

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'