AKTUELNO

Na društvenim mrežama pojavila se originalna fotografija koja je nastala na koncertu u Cirihu.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno se našla u aferi „lažne gole slike“ gde su nepoznate osoba na internetu objavile fotografije na kojima je pevačica navodno obnažena. Na spornoj fotografiji Ceca je navodno ležala gola na stolu za masažu dok joj muške ruke dodiruju grudi.

Sada je pronađena originalna fotografija i vrlo je jasno da je reč o fotomontaži. Neko je želeo da napakosti folk zvezdi, a sada su na društvenim mrežama osvanule fotografije na kojima se vidi da je reč o prevari.

Ceca je podnela krivičnu prijavu protiv N. N. lica koje je na društvenim mrežama objavilo ovu sliku. Posle nekoliko nedelja na Instagramu su se pojavile originalne fotografije koje su iskorišćene za pomenutu malverzaciju.

Pronašli smo originalnu fotografiju, koja je korišćena za izradu fotomontaže, a koju su objavili neki mediji. U pitanju je fotografija sa Cecinog koncerta u Cirihu, održanog 1. decembra 2007. godine - piše u opisu fotografije.
Hvala što ste na ovu groznu priču stavili tačku.... Ne bih uspela sama. Ipak me čuva moja najdivnija armija - napisala je Ceca na svom Instagram profilu.

Ko je želeo da kompromituje Cecu Ražnatović na ovaj način, još uvek nije poznato.

Pink.rs

#Fotografija

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'