AKTUELNO

Za portal Pink.rs ispričao sve o Radonjićima!

Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde Andrijane Radonjić, ušao je u Zadrugu, a nedugo potom za njim je ušla i pevačica Zorica Marković, koja je tvrdila da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Iako se on njoj obradovao, njih dvoje nikad nisu razmenjivali nežnosti, te su se mnogi zapitali šta se tu zapravo dešava.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kum ovog zadrugara otkrio je šta je prava istina njihovog odnosa:

- Duško i Zorica su samo dobri prijatelji. Da li Zorica gaji neke simpatije, ne znam, ali mislim da gaji. Njih dvoje nikad nikakvu vezu nisu imali osim prijateljske. Zorica je bila napolju i trebalo je da uđe u stilu, ona je kreirala tu priču. Ona je divan čovek i dobar prijatelj, poznata je po tome da ume da zabavi i nasmeje ljude. To je bilo veoma zabavno i imalo je puno reakcuju. Oni su veoma dobri prijatelji. Zoka je divan lik, šoumen, ušla je u stilu i meni se to dopalo - rekao je on, a takođe se osvrnuo i na Duškov odnos sa Macom - Duško je imao prilike da gleda Macu na TV-u i znao je šta ko priča i oseća. Bila su očekivanja da on uđe i šarmira Macu, što je i uradio. Nije on ništa njoj ni ponudio već joj je pokazao poštovanje, njoj se to svidelo i htela je nešto više ali nije bilo šanse da se bilo šta desi - kaže Duškov kum.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Andrijana započela vezu sa Đeksonom, nas je zanimalo njegovo mišljenje o tome, kao i da li je Duško uticao na to da se ovo dvoje zadrugara zbliže:

- Ne. Duško Andrijani daje svaku slobodu što se tiče izbora partnera. On je savetuje, ali nikad ne zabranjuje. Duškov ulazak unutra je Andrijani dao slobodu da sme da se ponaša kako se ponaša napolju. Đekson je pokazao simpatije prema Andrijani, ali iskrene simpatije za razliku od onih prethodnih i on je njoj prišao na pravi način, sa punim poštovanjem i njoj to prija. Treba joj to neko muško prijateljstvo. Ja sam joj dao savet, da će joj trebati muški zagrljaj, savet a ona je govorila da nema ništa od toga. Ja njenog dečka nisam nikad upoznao, on živi u drugom gradu. Oni su u vezi ali pod navodnicima jer se on nikad nije interesovao za to što ona radi. Andrijani je potreban neko da ga voli. On je njoj odgovarao kao neko ko je čeka na jednom mestu, koga ima kad se vrati sa nastupa. Ona je htela i da se uda za njega ali i moji i Duškovi saveti su joj bili da prvo izgradi karijeru.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Autor: R. L.

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'