AKTUELNO

Mišljenje jedne od najkontroverznijih učesnica "Farme" se, kada je o Aleksandri Prijović reč, umnogome razlikuje od drugih ljudi iz sveta muzike.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Farma" Vesna Rivas, iako trenutno nije na seoskom imanju u Lisoviću pod budnim okom kamera, i dalje intrigira javnost. Trenutno se odmara i uživa u slobodi, pa domaća publika u narednom periodu neće moći da je gleda u nekom od rijaliti programa.

Umorila sam se od rijalitija, trenutno uživam u slobodi - to je nešto najvrednije i to niko ne može da vam oduzme. Ali, ko zna, nikad ne reci nikad - ukoliko se u pravo vreme bude ukazala neka ponuda, što da ne - rekla je pevačica.

Obzirom na to da se pored pevanja bavi i bioenergijom i gledanjem u karte, pevačica često predviđa predstojeći period javnim ličnostima sa domaće javne scene, a njene prognoze izazivaju oprečne komentare.

Pozvali smo je kako bismo proverili kakvu budućnost predviđa trenutno aktuelnim pevačima sa domaće scene, a Vesna Rivas nije propustila priliku da se pozabavi likom i delom mlade Aleksandre Prijović, koja je u poslednje vreme postala veoma popularna. Iako joj mnogi previđaju sjajnu budućnost, Rivasova sa njima nije saglasna.

Foto: Pink.rs

Aleksandra Prijović će ići do određene granice i to je to. Mogu da se kladim da će taj njen sega-mega uspon trajati plafon četiri godine. Ništa ona nije lepša ni zgodnija od ostalih pevačica, realno, pa pogledajte sve ostale pevačice na estradi... Ima mnogo lepših i zgodnijih. Došlo je njenih pet minuta i ono što bude uspela da uradi za ove četiri godine, to će joj biti - to. Prijovićka nije kapacitet koji bi mogao da puca ka vrhu, nema ona tu harizmu - zaključila je Vesna.

Mnoge stvari koje je Vesna predvidela su se, nakon izvesnog vremena, zaista i ostvarile, a da li će bivša farmerka biti ponovo u pravu, pokazaće vreme. Do tada, Prijovićevoj ne preostaje ništa drugo, već da posluša savete starije koleginice.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Farma

#Vesna Rivas

#pevačica

'