AKTUELNO

Kristina je ovu haljinu nosila u septembru prošle godine, a Anabela u sredu veče.

U sredu veče orzanizovano je vanredno izbacivanje iz rijaliti programa "Zadruga", nakon koga je Saška Karan napustila Belu kuću. S obzirom na to da su svi ukućani bili u trci za izbacivanje, članovi njihovih porodica došli su u studio kako bi ih podržali.

Foto: RTV Pink

Isto je učinila i majka Lune Đogani, Anabela Atijas, koja je u studio Televizije Pink i Zadruge stigla sa svojim bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, a tom prilikom nisu bili raspoloženi da pričaju sa novinarima.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anabela se pred kamerama pojavila u zelenoj haljini, koja je mnogima zapala za oko. Dok je pevačica branila stavove i postupke svoje ćerke i njenog još uvek oženjenog dečka, mnogima je upravo ta haljina zapala za oko.

Foto: RTV Pink

Mnogi su prokomentarisali kako stajling pevačice od te noći liči na onaj koji je imala Kristina Kockar kada je ušla prvi put u "Zadrugu" i svađala se sa njom zbog Slobodana Radanovića, zbog čega većina korisnika društvenih mreža smatra da je Anabela počela da kopira Kiju.

Foto: RTV Pink

Deo Anabelinog gostovanja od pre nekoliko dana, kada komentariše svađu Slobe i Lune, možete pogledati u video-prilogu ispod, ali se prisetiti i svađe Kije i Anabele koja je bila u septembru prošle godine.

Autor: S. Kuvekalović

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

'