AKTUELNO

Jer ste vi to tražili!

O nastupima na "Zadrugoviziji" koja je bila organizovana u februaru mesecu ove godine, a na kojoj su učestvovali ukućani ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge", i dalje se priča. Kako Veliki šef uvek svojim stanarima, ali gledaocima, zna da priredi pozitivna iznenađenja, tako će biti i ovoga puta, drugog dana Uskrsa.

Foto: Pink.rs

Posle ogromnog uspeha Zadrugovizije i velikog pritiska javnosti, u ponedeljak, 9. aprila u 21:30h, desiće se Zadrugovizija 2 - imitacije! Zadrugari spremaju imitacije iz oblasti muzike, filma i televizije. Pred stručnim novinarskim žirijem će pokazati svoje umeće, a najbolji će osvojiti vredne nagrade.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će sve to podneti ukućani Bele kuće i da li će sve proći bez skandala, proverite u ponedeljak 9. aprila od 21:30h kada će na Televiziji Pink biti uživo emitovana "Zadrugovizija 2 - imitacije".

Foto: TvPink Printscreen

Kako bi bili spremni za ono što ih očekuje u ponedeljak, zadrugari su ovo poslepodne proveli uvežbavajući svoje tačke. Sve to možete pogledati ispod, gde se nalaze i nastupi sa prve Zadrugovizije koji će mnogi dugo pamtiti, a na kojoj su pobedili Slobodan Radanović i Milan Milošević.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'