AKTUELNO

Milanu ispred očiju!

Milan Milošević i Luna Đogani, odlukom Miljane Kulić koja je vođa ove nedelje, postavljeni su za potrčke, zbog čega spavaju u sobi za izolaciju. Kada je saznao da će njegova devojka noći provoditi u ovom delu "Zadruge" Slobodan Radanović istakako je kako će i on spavati u ovoj prostoriji, što je na kraju učinio.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pred spavanje, Luna se pohvalila novinaru i otkrila kakve poruke je ranije dobijala na društvenim mrežama od svojih pratilaca, a od preterane radosti, u toku razgovora blogerka je svog dečka uhvatila za polni organ, ispred novinara. U ovom izlaganju Lune Đogani učestvovao je i Miki Đuričić, s obzirom na to da je spavao u sobi pored.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Jedan kada mi je poslao, prašuma! Barem je mogao da se sredi, a ne prašuma! - rekla je Luna Milanu, a zatim je ušao Sloba: Baš pričamo o tome kako mi p*nise šalju muškarci po Instagramu. Pišu:"Vrištala bi od bola"! Odmah ja to blokiram! Fuj, to nikada neću moći da razumem - govorila je blogerka.

Foto: RTV Pink

Ni Sloba nije ostao imun na potez svoje devojke zbog koje je okrenuo leđa Kristini Kockar, koja takođe živi zajedno sa njima u Beloj kući, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'