AKTUELNO

Udobno se smestite jer vas očekuje još jedno sjajno izdanje emisije "Pinkove zvezdice".

Na kanalu Televizije Pink upravo je počelo emitovanje još jednog izdanja vašeg omiljenoh dečijeg muzičkog takmičenja! U toku je sedmi krug i trinaestoro sjajnih mališana predstaviće se ponovo na sceni "Pinkovih zvezdica".

- Dobro veče svima! Dobrodošli u još jednu emisiju "Pinkovih zvezdica". Nastavljamo borbu, nastavljamo sedmi krug. Njih je večeras trinaestoro, oni su grupa A. boriće se za nastavak takmičenja, a proći će njih 12. I večeras jedan takmičar napušta takmičenje, a o tome će odlučivati naš žiri - rekla je voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je poželela dobrodošlicu petočlanom žiriju koji su izneli svoje mišljenje o mališanima koji su u takmičenju "Pinkovih zvezdica".

Foto: TvPink Printscreen

Oni su jako dobri. Prošla emisija je bila fenomenalna, otvorili su je fantastično, završili je još bolje, tako da je na nama jako težak zadatak. Ja iskreno jedva čekam onaj deo kada mi više nemamo ovu ulogu koju imamo već publika treba da odluči ko će biti taj ko će odneti onu zlatnu zvezdu - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

U nekoliko navrata mališani su priznali da usvajaju savete žirija, a pojedini su priznali da su zamolili upravo članove žirija za savet kada je odabir pesama u pitanju.

To je slatko, ja volim da pomognem. I ovi naši stavovi o njihovim nastupima ovde su mnogo bitniji od toga koju će ocenu dobiti. Zbog toga bih nekako da im poručim da bez obzira na to da li je petica ili četvorka, da ih uopšte ne dotiče koja je to ocena nego da sami zbog sebe i zbog publike izađu na scenu, a ne da zadovolje žiri i dobiju peticu. Jer bilo je toliko petica kojima smo imali dosta toga da zamerimo. Ali definitivno, kada poslušaju ono što im mi iz žirija kažemo, oni napreduju iz emisije u emisiju - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite jer će se trinaestoro talentovanih mališana večeras predstaviti na ružičastoj sceni.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'