AKTUELNO

U Šimanovce je stigla u pratnji bivšeg supruga Gagija Đoganija.

U sredu uveče Veliki šef iznenadio je sve zadrugare, ali i milione gledalaca Televizije Pink vanrednim izbacivanjem iz "Zadruge", koju je, po odluci glasača, napustila pevačica Saška Karan. Naime, zadrugari su glasali koga od svojih cimera više ne žele da vide u Beloj kući, a nakon što su najveći i identičan broj glasova zadrugara dobile Saška Karan i Senada Nurkić Maca, gledaoci su svojim SMS glasovima presudili da je vreme da Saška napusti velelepni grad nadomak Beograda.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Te večeri poziv za gostovanje u specijalnom, vanrednom izdanju "Zadruge" dobili su članovi podrške svih zadrugara - za svoje najmilije navijali su roditelji, prijatelji, deca i emotivni partneri, a modnu blogerku Lunu Đogani došla je da podrži majka Anabela Atijas, koja je u studio u Šimanovcima došla u pratnji svog bivšeg supruga, densera Gagija Đoganija.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Vreme do početka emisije Anabela i Gagi proveli su zajedno sa podrškom ostalih zadrugara u bekstejdžu, gde su neprestano kuckali poruke i telefonirali, a kada su im okupljene ekipe novinara prišle i upitale za razgovor, usledio je hladan tuš.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Naime, Anabela i Gagi su jedini od svih prisutnih odbili da govore za medije i, kao što je bilo očekivano, prokomentarišu aktuelna dešavanja iz "Zadruge" vezana za njihovu ćerku Lunu.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Ne razgovaram sa novinarima - bilo je sve što je Anabela želela da kaže, iako je su je novinari ljubazno pozvali na razgovor, budući da je u studio došla baš kako bi podržala Lunu i govorila o njenom učešću u "Zadruzi".

Raspoloženje joj se, ipak, popravilo kada je ugledala našeg fotoreportera, te je s osmehom pozirala pored Gagija, a potom se pridružila ostalim gostima u studiju i vanredno izbacivanje je moglo da počne.

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Rijaliti Zadruga

'