AKTUELNO

U toku vanrednog izbacivanja, Branka je rekla sve što joj leži na duši!

U studiju "Zadruge" večeras je gošća i majka Sanje Stanković, Branka, koja je istakla da se nije odrekla svoje ćerke, kako se ranije pisalo po štampi, kao i da joj je ova zadrugarka jedino dete.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora priznale su da osećaju jedna prema drugoj nešto više od prijateljstva, a Sanjina majka, koja već godinama živi u inostranstvu, prokomentarisala je celu situaciju.

Ja živim potpuno drugačiji život. Ne znam kako bih ja to definisala. Ne znam šta je tu istina. Ja sam to čula, pa sam u neku ruku poverovala. One ne znaju gde će to ići. Obe planiraju da imaju porodicu, a to znači da se porodica osniva kako kaže naše vaspitanje. Da možete sa muškarcem da imate brak, ali nemam ništa protiv - rekla je Sanjina majka Branka.

Foto: TvPink Printscreen

Gospođa Branka prokomentarisala je i Jovanu Tomić Matoru, a zatim je i istakla da smatra da ljubav između nje i njene ćerke nikada nije postojala.

Jovana je jako gotivna kao čovek. Jako je dobra. Ali kao partner mislim da nije. O njoj mogu da sude njeni roditelji. Jovana je uvek imala nekoga ko može da funkcioniše kao jedinka i onda se tu Sanja našla - govorila je Branka i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

To je moje jedino dete. Šta god odluči, ja ću je podržavati, šta god da odluči. O tome ću razgovarai sa njom kada izađe. Želim da upoznam i Jovanu. Da čujem i njenu stranu. Možda to krene u tom pravcu kako se sada predstavlja - komentarisala je Branka odnos njene ćerke i Matore.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'