AKTUELNO

Dve fotografije bile su dovoljne da korisnici Instagrama nakratko zaborave na Radinu zanosnu pozadinu i ostave pregršt komentara na račun Majine.

Mlada folk zvezda Radmila Rada Manojlović već godinama unazad nazivaju ponosnom vlasnicom najbolje guze na estradi a, po svemu sudeći, to više neće biti slučaj, budući da su korisnici društvenih mreža rešili da ovu "titulu" dodele njenoj koleginici Maji Berović.

Foto: NKostić

Foto: NKostić

Berovićka je početak proleća rešila da sa svojim suprugom Alenom provede u Dubaiju, odakle svakodnevno objavljuje provokativne fotografije, a one koje su se danas našle na njenom nalogu na Instagramu uticale su na to da se liderska pozicija Manojlovićeve, kada su u pitanju fizički atributi, ozbiljno poljulja.

Foto: Instagram

Zgodna pevačica fotografisala se na plaži gde je uživala, naravno, u kupaćem kostimu, a tokom poziranja za Instagram zauzela je pozu u kojoj je njena zanosna pozadina zasijala punim sjajem, što je bilo više nego dovoljno da je fanovi nagrade mnoštvom komplimenata.

Foto: Instagram

"Au, koja bomba!", "Najslađa guza na svetu", "Nema bolje guze na estradi" - samo su neki od komentara koji su Maju pozicionirali u sam vrh liste najzgodnijih pevačica na našoj sceni, a da li će joj Rada uzvratiti nekom sličnom fotografijom, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Dubai

#Maja Berović

#Radmila Rada Manojlović

'