AKTUELNO

Šta li je toliko zgrešila?

Pinkova zvezda Nadežda Biljić je u proteklih nekoliko nedelja imala mnogo neprijatnih situacija otkad je postala regularna učesnica Zadruge. Iako je pokušavala da se sa tim izbori, ona je u par navrata izjavljivala da nije toliko jaka da se bori protiv svih.

Međutim, kako je vreme prolazilo, ona je sve svoje kockice sklopila kako bi se uklopila sa svim ukućanima, pa je i ona odlučila da igra svoju igru.

Foto: RTV Pink

Iako je uvek pričala iskreno o sebi i svim događajima iz privatnog života koje su privukle veliku pažnju javnosti, ona je ponovo otvorila dušu, pa je ovoga puta imala razgovor sa Tanjom Jovićević.

Ona je priznala da je počinila greh toliko veliki da, kako ona kaže, ne sme ni Bogu da prizna šta je muči.

Ja stvarno verujem u Boga i čitala sam mnogo o svemu tome, ali ne volim da pričam o moralu, jer nisam ja moralista uopšte. Ja sam grešna samo tako i poročna i sve najgore. Nikad nisam imala hrabrosti da gledam gore kad se molim i osećam toliku grižu savesti, svesna sam svog greha. Svestan je svako od nas da greši, ali postoji ono što ni sam sebi nećeš da priznaš da si uradio, e, te najdublje koje potiskuješ to je moj tihi razgovor sa Bogom. Ja tebi ne mogu da objasnim osećaj dok pričam o ovome, dok sam na liturgiji, u crkvi... - priznala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Niko do sada nije znao na šta je tačno mislila Nadežda, a koji greh nosi na duši, ostaje da saznamo.

K.R.

#Nadežda Biljić

#Tanja Jovićević

'