AKTUELNO

Ćerka Anabele Đogani otkiva šta se tačno dogodilo pre nekoliko nedelja u Beču.

Luna Đogani prošetala je crvenim tepihom sa svojom mamom Anabelom Atijas i sve prisutne stajlingom ostavila bez reči.

Anabela i njena ćerka izgledaju kao rođene sestre. Nedavno su zajedno bile i u Beču gde je popularna pevačica nastupala u klubu bivšeg učesnika Farme, Radeta Lazića.

Nakon njihove posete austrijskog prestonici, počele su da kruže priče da je Anabelina ćerka u vezi sa popularnim manekenom. Rade to nije želeo da komentariše, ali je Luna otkrila da to nije istina.

- To nije istina. Dečka sam upoznala to veče u klubu. Tu smo se upoznali, družili i slikali, ali se ništa nije desilo - rekla je Luna za portal Pink.rs i dodala:

- Izgleda da ja pored sebe ne mogu da imam muškog prijatelja, koji je pored mene i slika se sa mnom, nego odmah kruže priče da je on moj dečko. Ne obazirem se više na te komentare, potrudila sam se da celu tu situaciju iskuliram.

Nakon naslovnih strana da su se Anabela i Gagi pomirili, mnogi su pomislili da su bivši supružnici pokušali da obnove svoj brak, ali reč je samo o prijateljskom i poslovnom odnosu koji održavaju, pre svega, zbog dece.

Luna tvrdi da joj je drago što su joj mama i tata zajedno i naglašava da je njihov odnos prijateljski.

- Ljudi samo čitaju naslove i ne ulaze dublje u suštinu. Ono što je istina, jeste da su njih dvoje nastupali zajedno u Tivtu za veče devedesetih. Sve što bude vezano za muziku devedesetih, oni će sarađivati. Ali oni nisu zajedno u braku i sve priče na tu temu su izmišljotine - obajsnila je Luna za naš portal.

Autor: B. Radonić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

'