AKTUELNO

Kako će ona na ovo reagovati?

Hteo to ili ne, Aca Lukas je uvek u žiži javnosti. O tome ko je njegova nova devojka spekuliše se danima, a nedavno je izazvao pravu buru kada je na svoj Instagram profil objavio fotografije sa devojkom na kojima se nije videlo o kome se radi, a zatim iste ubrzo i obrisao.

Foto: Instagram

On je u petak nastupao u jednom prestoničkom klubu, gde je za emisiju "Premijera" progovorio upravo o tome, ali i da li je nova izabranica njegovog srca Božana Vujinović.

Nije to Božana, to mi je jedna dobra prijateljica, malo smo se šalili, ja sam tu sliku držao da intrigiramo, pa sam je ja skinuo, jer ja te slike ne kačim, a i pre toga je slika moje ćerke. Da li je Božana ili nije (nova devojka), ostaviću vas da razmišljate. Možda bi mogli da pozovete neke od skorašnjih gostiju, možda će oni znati ko je - rekao je Aca, verovatno misleći na svoju još uvek zakonitu suprugu Sonju Vuksanović, koja je prošle nedelje gostovala u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

U današnjem izdanju emisije "Premijera", Aca je otkrio da je on uvek zaljubljen:

Ja sam uvek zaljubljen, u svoju decu - rekao je pevač.

Na samom kraju razgovora sa ekipom "Premijere", on je izgleda imao primedbu na odabir gostiju koji se u ovoj emisiji pojavljuju:

Mislim da sam bio iskren. Imam ja primedbe jer ipak ostvarene ličnosti kao što smo mi, uspešne, velike zvezde, ne treba da dajete prostora da baš svako može da pljuje po njima, bilo ko. Pokupite nekog sa ulice i kažete "Ajde da pljujete Acu Lukasa". Ipak ste vi televizija i to najveća i najbolja i da je neko drugi uradio ono što ste vi, sigurno ne bih razgovarao sa vama - rekao je Lukas.

PROČITAJTE JOŠ: Posle SKANDALA, oglasila se i Sonja: Evo šta je rekla o NAVODNOM NAPADU na devojku NJENOG BIVŠEG MUŽA! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Aca Lukas

#Premijera

'