AKTUELNO

Članovi žirija imali su samo reči hvale.

Osma po redu u večerašnjem izdanju emisije "Pinkove zvezdice" nastupala je Emilija Mitrović. Ova četrnaestogodišnjakinja otpevala je "Dobro jutro džezeri" grupe "Bajaga i instruktori". Žiri nije krio oduševljenje Emilijinim pevanjem, kao ni izborom pesme te je sa svih pet glasova ova takmičarka sebi obezbedila direktan plasman u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Zvaćemo Bajagu da posluša ovu tvoju interpretaciju! Mi smo izuzetno ponosni na ovakve nastupe. I mislim da neko ko ne da se nije rodio, nego nije bio ni u planu da se rodi, kad je ova pesma napisana i prvi put otpevana, da je taj neko peva i to da je ovako otpeva! Meni se ovde najviše dopada što si ti u jednom pod znacima navoda jednoličnom glasovnom opsegu napravila fantastičnu stvar. Znači uopšte nisi morala da preteruješ, da ispevavaš, da nam bušiš uši, bodeš oko sa nekim tonom, a uspela si da postigneš ono što je trebalo da postigneš. Ovo si ti i baš si bila sjajna - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Toliko je bilo opušteno, ležerno, a tako sigurno. Baš si lepo otpevala. Super si bila na sceni, uživala sam gledajući te i slušajući te. Meni je samo smetalo previše ispevavanja na krajevima strofa. Ali svakako si stvorila magiju i uživali smo svi, kao što si i videla - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen Youtube

Interesantno, zrelo, za tako malo godina... Kao da si se naslušala i tako lagano ploviš u ovim vodama, da je to komotno petica - rekao je Milan Stnaković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Emilija Mitrović

#Pinkove zvezdice

'