AKTUELNO

Ova takmičarka poslušala je uputstva žirija da malo promeni pesme koje bira.

Ako je sudeći po početku, pred nama je još jedna sjajna emisija, a treća takmičarka večeras bila je Selma Beriša iz Beograda. Selma je otpevala "Sve moje zore" od Tropiko benda i predstavila se žiriju u nešto drugačijem svetlu nego do sad. Ona je dobila četiri glasa pa će imati priliku da popravi utisak u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nisi nam prenela nikakvu emociju kroz ovu interpretaciju, nisi je doživela dobro. Potpuno si odsekla ovu plemenitost ove pesme. Pred toga što je hitična, ima izuzetno emotivnu poruku i trebalo je malo bolje da je doživiš, zbog toga je bila četvorka. Nisi bila ni tačna baš preterano. Ti si htela da izađeš iz svoje zone komfora i to je dobro i za pohvalu - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni generalno nije jasno zašto dečaci biraju ženske pesme, a devojčice muške. Večeras nisi bila na visini zadatka jer znamo kako pevaš i šta sve uvek daš. Nekako si bila nespremna i dekoncentrisana - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Nekako si mi bila tužna od samog početka i nekako kao da nisi ni ti verovala u samu sebe i to si prenela i na žiri. Mislim da si bila predaleko od monitora, da je trebalo samo malo da pustiš sebe i da uživaš malo više u ovoj pesmi. Nisi bila u pesmi, samo je to falilo, da se koncentrišeš. Sve imaš, i boju, i urkase, i sluh - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Selma Beriša

'