AKTUELNO

Kao i uvek, članovi žirija imali su samo reči hvale.

Tomislav Božović iz Begrada svojim energičnim nastupa do sada je publiku i žiri podizao na noge i pokazao da je rođen za scenu. Večeras je otpevao "Show must go on" grupe "Queen", a uz plesače na sceni ovaj nastup bio je zaista svetski. Baš zbog toga dobio je svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Leontina Vukomanović je morala da ustane i još jednom aplaudira Tomi.

Ovo su bile stojeće ovacije za Tomu jer način na koji je on ovo otpevao, način na koji je interpretirao ovako mali dečak ovakvu pesmu, ovakav "drajv", ovakve bravure, ovakva gestikulacija, ovakav pogled, harizma jedna na sceni. Ne mogu da objasnim... Koliko god da si glumio, toliko si bio sugestivan da sam bila spremna da pomislim da je inkarnacija Fredija Merkjurija ušla u tvoje telo, tako da mi sad uživamo u tome kako je to zvučalo kad je on pevao. Svaka ti čast - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Toliko moćno, toliko nabijeno nekom čudnom energijom... Ja uvek govorim da on jedini od svih takmičara ima taj neki nerv u sebi. Nisi mogao bolje da počneš, bolju pesmu da izabereš, ja sam od prvog do poslednjeg takta bio naježen. Bravo, majstore - pohvalio ga je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Toliko dobar početak emisije nije bio odavno! Ja ne znam, ovo je erupcija emocija... Tako sigurno, tako moćno, a tako mali dečak. Neverovatan talenat u tebi čuči i samo se umnožava. Toliko sam bila ponosna. Ovo je jedan od onih momenata kada pomislim "Jao, Bože, hvala ti što sam u žiriju "Pinkovih zvezdica".". Hvala tebi na tome - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Tomislav Božović

'