AKTUELNO

Ne propustite najpopularniju emisiju o poznatima u nedelju na TV Pink.

Gledaoci TV Pink su već navikli da svake nedelje dobijaju sve informacije o najaktuelnijim ličnostima sa javne scene u najpopularnijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal".

Nemanja Vujičić u okviru rubrike "Odakle se sele" ovog puta donosi priču o životu Živorada Žike Nikolića, voditelja "Žikine šarenice", iz rodne Jasikovice. On će otkriti zbog čega je život TV zvezde bio težak, ali ipak srećan. Njegova dela govore o njemu, a Nemanja otkriva kakav je bio život Žike Nikolića.

Foto: Pink.rs

Priča koja već sedam meseci ne prestaje da intrigira javnost je i priča nedelje u "Premijera-Vikend specijalu". Šta se dešavalo iza kulisa emisije "Amidži šou" u kojoj su gostovali Kristina Kockar i Sloba Radanović, šta su radili po završetku emisije, ali i na koja premijerna pitanja je ovaj kontroverzni par odgovarao, saznaćete ove nedelje u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Natalitet je poslednjih nedelja tema broj jedan u Srbiji, a ove nedelje je obrađujemo kroz prizmu poznatih.

Katarina Nikolić će se uključiti uživo sa Sekom Aleksić sa tajne lokacije, u studio će se telefonski uključiti i Mia Borisavljević, koja je pre nekoliko dana donela na svet prvo dete, ćerku Emu, a ekipu emisije "Premijera-Vikend specijal" ugostiće i spisateljica Isidora Bjelica.

Foto: Pink.rs

Foto: Andrej Nihil

Foto: Instagram

Za kraj, sve gledaoce očekuje velika premijera i gostovanje vredno aplauza - jedan od trenutno najpopularnijih pevača, Saša Kovačević, posle tri godine, prvi put u jednoj televizijskoj emisiji. Tijana Prica i Ognjen Nestorović će ugostiti Sašu u studiju, a pop zvezda će iskreno govoriti o poslovnim planovima, ali i ljubavi i privatnom životu.

Foto: Instagram

Tempo ostaje isti, vreme takođe, zato se udobno smestite i budite uz najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 25. marta tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Isidora Bjelica

#Katarina Nikolić

#Kristina Kockar

#Mia Borisavljević

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

#Saša Kovačević

#Seka Aleksić

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

'