AKTUELNO

Da li će nastaviti svoju vezu?

Marija Ana Smiljanić, Kristina Kockar i Sara Reljić su se u toku noći osamile kako bi malo vremena posvetile fizičkim aktivnostima i tu priliku su Marija Ana i Kija iskoristile kako bi raščistile situaciju koju je Kockareva imala sa Filipom Đukićem.

Foto: Printscreen Youtube

Bilo mi je krivo i nelogično da ga ti gledaš kao druga. Ti si znala da između nas postoje neke emocije, kada sam mu postavila uslov. Ti si na sve to što si znala da smo nas dvoje u ljubavi, prišla da mu kažeš da je tebi krivo što neće da se druži sa tobom - prokomentarisala je Marija Ana i dodala da je ubeđena da je Zorana zaljuljena u njenog bivšeg dečka.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je objasnila svojoj cimerki da je ona ta kojoj je afera "pranja veša" kao i svaka druga situacija u kojoj je ona povezivana sa manekenom njoj teško padala zbog toga što ona ima dečka napolju.

Meni je to nelogično. Ja sam skroz odustala od toga. Uostalom, ja sam zaljubljena u drugom dečka. Ipak i ja imam vezu spolja, valjda još uvek. Kada je on meni rekao "Šta bi ti uradila da je Andrija tu".  Meni je još gore, meni Andrija nije tu. Meni nikad u životu niko nije branio sa kim ću ja da se družim. Tada sam se razočarala u njegovo razmišljanje. Ja tako ne bih postupila, mislila sam da je on malo normalniji. To je između vas dvoje, neću ja da se mešam. Jako mi je bilo teško, decmbar, januar... U svakom slučaju ja sam naje*ala, kako ja da objasnim Andriji. Ne znam šta je sa Andrijom, šta se dešava - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Nakon ovoga one su dotakle i priče kako je zapravo Kristina odlučila da dođe u rijaliti "Zadrugu" i živi pod istim krovom sa suprugom i njegovom devojkom, a pritom je otpočela novu vezu. Kako ona nema informacije da li je njen dečko Andrija Lazović čeka, očigledno je da je na osnovu rečenog izjeda crv sumnje.

Posle ovoga ja imam pravo da radim šta god hoću. Bilo bi mi krivo da Andrija i ja završimo, ali ako sam preživala ovo preživeću i to - rekla je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Kija PROZVALA Slobu, on POBESNEO, pa POČEO DA VIČE NA NJU! (VIDEO)

Detaljnije o razgovoru između Kristine i Marije Ane možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'