AKTUELNO

Javnost je ostala šokirana spekulacijama da je pevačica Slavica Ćukteraš pokazivala gole grudi u retrovizor tadašnjem dečku Tanje Savić, o čemu je sada Tanja govorila u emisiji Amidži šou.

Pevačica Tanja Savić gostujući večeras u emisiji "Amidži šou" osvrnula se na odnos sa pevačicom Slavicom Ćukteraš, s obzirom na glasine koje su kružile da su u lošim odnosima od momenta od kada je, kako prenose mediji, Slavica pokazala gole grudi Tanjinom dečku, što je Slavica oštro demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tanja, da li je istina da je Slavica Ćukteraš podigla majicu i pokazala grudi tvom tadašnjem dečku - pročitala je Tanja pitanje, a onda je rekla:

- Ja ne bih to komentarisala zato što je to bilo pre 20 i kusur godina, mnoge su se stvari promenile, mi smo sada zrele žene i zaista ne bih komentarisala - rekla je pevačica.

- Dobro, šta je onda razlog vašeg kraha - pitao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da je sada pokazala u ovom momentu, ja sa ovom pameću bih rekla: "U redu je, što da ne, pa pokaži"...Nevažno je, nebitno je, ali hoću da ti kažem da smo drugačije, potpuno smo drugačije. Drugačiji karakter imam ja, drugačiji ona. Ona je više vrcava i voli da se ističe, sve to što nisam ja...Ispričaću ti posle šta je bilo Ognjene, smešno je bilo - rekla je Tanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić