AKTUELNO

"Ljubav u Tišini" je duboka i dirljiva serija koju je kreirala Jelena Miljuš. Serija istražuje kompleksne izazove s kojima se suočavaju Romi u Srbiji i širom sveta, fokusirajući se na ljubav koja se razvija između članova romske i većinske zajednice. Radnja serije smeštena je u savremeni svet u kojem je romska kultura često doživljena kroz prizmu stereotipa i predrasuda. Iako su Romi sinonim za veselja i proslave, njihova stvarna svakodnevna iskustva često ostaju nevidljiva. Serija prati priču o dvoje mladih, čija se ljubav rađa u trenutku kada se susreću dva različita sveta.

U Jutarnjem programu Televizije Pink, sa snimanja serije "Ljubav u Tišini" reporter se uključio sa glumcima Suzanom Petričević, Aljošom Vučkovićem, Sonju Knežević.

Oni su najavili početak serije za 18. novembar na Televiziji Pink:

- Nisam se pripremala uopšte, ja sam se oduševila kada sam videla scenario. Glumim majku glavnog lika, a cela priča je prava ljubavna i to je najvažnije. - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sonja je otkrila koja je razlika između pozorišta

- Ja mnogo volim da snimam, iako sam ceo život u pozorištu, ovo mi je prelepo. Volim da snimam jer to prenosimo sami. Serija je božanstvena, mnogi veliki glumci su u seriji i mislim da će biti prelepo - rekla je Sonja, a nakon nje je Aljoša otkrio koju ulogu on ima:

- Glumim Bogdana, ali iskreno ja ne glumum toliko, ali sada sam odlučio da se angažujem jer je lepa priča, verujem da će biti jako lepo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.