AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

U nedelju 25. marta od 21 čas, gledaoce TV Pink očekuje nova, 13. epizoda vikend-serije "Šifra Despot" koja nosi naziv "PVC Dobrić".

U epizodnim ulogama će se ovog puta naći Predrag Bjelac, sprski glumac koji se pojavio u četvrtom delu čuvenog serijala "Hari Poter", zatim Radoje Čupić, Minja Filipović i Mirjana Đurđević.

Foto: TvPink Printscreen

Posle propale veridbe, Milena je i dalje ljuta, ne javlja se danima, pa čak i ne dolazi na posao. Dok je Despot odlučan u nameri da je čeka, Životin drug Dobrić (Radoje Čupić) donosi sa VMA abrove o Mileni i predlaže Životi da Despota upozna sa "pravom" devojkom, ćerkom nekog njegovog poznanika, biznismena koji se bavi proizvodnjom PVC stolarije.

Foto: TvPink Printscreen

Despot i Dobrić odlaze u fabriku PVC-a i sreću se sa vlasnikom Ranđelom (Predrag Bjelac), koji neprestano priča o svojoj mezimici Gorici (Mirjana Đurđević). Despot naslućuje u kom smeru se situacija razvija, a onda se pojavljuje i Gorica i svojom pojavom šokira Despota i Dobrića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se Despot snaći u još jednoj neprilici u koju je upao, saznaćete u novoje epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "PVC Dobrić", u nedelju 25. marta u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Predrag Bjelac

#Televizija Pink

#glumac

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'