AKTUELNO

U intervjuu za naš portal Kristina Kockar otkrila je sve ono što zanima ceo region.

Skoro od samog početka najgledanijeg rijalitija ikada "Zadruga", Pinkova zvezda Slobodan Radanović i modna blogerka Luna Đogani privlače najviše pažnje domaće javnosti.

Luna i Sloba su otpočeli romansu pred kamerama, a ono što je specifično za ovaj par jeste činjenica da je Radanović još uvek u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

I dok se spekuliše da taj brak bio ovakav i onakav, Kija je u ekskluzivnom intervjuu za Pink.rs otkrila detalje u vezi sa njenim učešćem u rijalitiju, koji je bio njen motiv za ulazak u Belu kuću i još mnogo toga.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ušla sam da bih čula povratnu informaciju od Slobodana i da bih ga  pogledala u oči, rekla mu šta mislim i šta osećam, da bih čula povratnu informaciju od njega... I u principu sam ostvarila taj svoj cilj. Ostale su mnoge stvari nedorečne, ipak su kamere oko nas, drugi zadrugari, ne možemo biti potpuno opušteni - rekla je Kija i dodala da ipak nije sve rekla Slobi:
Imam nekoliko stvari koje bih mu rekla, ali se zbog kamera suzdržavam. To ću zadržati za sebe pa ću mu reći kad sve ovo prođe.

Bivša stjuardesa tvrdi da cilj svog ulaska ostvarila, ali i da ju je suprug u više navrata razočarao:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Baš me je razočarao tim svojim ponašanjem, nakon tog velikog postupka(prevare u rijalitiju). Svakim danom shvatam da je možda ovako bilo najbolje.

I dok mnogi u Beloj kući kao i van njenih zidina smatraju da Luna i Kija imaju neobično dobar odnos s obzirom na situaciju, ova zadrugarka tvrdi da je to jedino moguće rešenje.

- Mi smo tamo zatvoreni i ne možemo se gađati tanjirima po ceo dan, živimo zajedno i normalno je da imamo bar neku osnovnu komunikaciju, ali prvenstveno smo u dobrom odnosu zbog Slobodana - rekla je Kija koja smatra da njen suprug i blogerka neće sačuvati vezu napolju:

- Mislim da njih dvoje neće opstati napolju, to je moje mišljenje. Sa srećom neka im je, neka bude drugačije, neka me demantuju. Ali iskreno mislim da neće opstati.

Foto: TvPink Printscreen

O sebi sam tokom ovog rijalitija naučila da imam veliku samokontrolu i baš sam ponosna na sebe. Mislila sam da neću zaplakati nijednom, ali eto, desilo se nekoliko puta, tu mi je samokontrola malo zakazala. Ali što se tiče ostalih stvari, mislim da sam imala životnu školu.

Kristina je u početku prisniji odnos sa Filipom i danas su u dobrim odnosima, a mnogi zadrugari su mišljenja da među njima postoje simpatije.

Ja sam srećno zaljubljena, ali ne u Filipa, naravno svi znaju ko je moj izabranik (Andrija Lazović). Što se Filipa tiče, možda da smo u nekim drugačijim uslovima, mada ne verujem ni tad jer je on osoba sa kojom se neko zabavlja kad ima 20 godina. Jeste one meni zabavan i sve, ali to nije dovoljno i sada ne tražim nešto takvo - iskrena je bila Kija.

Ova zadrugarka je nakon što je bila prevarena od strane supruga obnovila vezu sa bivšim dečkom, Andrijom Lazovićem iz Budve, o kom, čini se, kako vreme odmiče sve manje priča.

Foto: Printscreen Instagram

- Spominjem ga i te kako, samo meni bliskim ljudima. Pogotovo noću kada legnemo, pošto Ana i ja spavamo jedna pored druge, pominjem ga i non stop joj pričam šta mi nedostaje i šta bih volela da radimo kad izađem. A ne pominjem ga češće iz prostog razloga zato što su nam zabranili da pozdravljamo ljude za stolom - rekla je Kristina i nadovezala se:

- Prijateljem u ''Zadruzi'' prvenstveno smatram Anu, ima tu dosta ljudi sa kojima se slažem i sa kojima provodim vreme, ali nekako mi je ona najbliža. A osoba koja mi nikako ne odgovara je Teodora. Iz razloga jer ona je po meni baš dete, tako razmišlja. Na stranu i taj sukob koji smo imale, ali ni pre toga nismo imale neke zajedničke teme.

Iako sa Lunom ima korektan odnos, reklo bi se, drugarski, ona ipak ne želi da kada izađe ode na večeru sa Andrijom, Lunom i Slobom:

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U takvom sastavu ne planiram da odem na večeru, ići ću samo sa Andrijom. Andriju bih upoznala sa Slobom u slučaju da se zadesimo u nekom društvu, ili da bude takva neka situacija. Ja stvarno nemam problem sa tim šta će neka druga strana (Andrija) pored mene reći. Ako ja recimo u ''Zadruzi'' zaplačem ili nekako drugačije odreagujem. Smatram da imam i te kako zrelu osobu pored sebe, ali ako slučajno ta osoba ne može da shvati kroz šta ja prolazim ovde u Zadruzi, meni takva osoba u principu i ne treba. Ja neću da se suzdržavam ni zbog koga, ja sam ono što jesam i to je to.

Jedan od zluradih komentara ukućana jeste da je Kristina Kockar u "Zadrugu" jer je željna slave, a za kraj razgovora smo je pitali koji su joj planovi nakon što se rijaliti završi.

Da sam htela da budem zvezda, ušla bih sa njim(Slobom) na početku, kad su nas pitali. A sad kad se desilo šta se desilo, mogu ti reći da u nekim trenucima i prija ta popularnost, ali onda se setim zbog čega se sve to dešava. Ipak, da sam ušla od početka verujem da bih i te kako ostavila trag u ovom rijalitiju i da ova stvar nas jeste na neki način vinula u visine, ali smatram da bih ja i bez toga bila interesantna narodu. Što se tiče mojih planova, stvarno ne znam. Evo večeras smo u Amidžiju rekli koji je moj posao iz snova, znači vezano za medije, ali iza kamera. Naravno, ne bežim ni od toga da to bude ispred kamera, videćemo. Sve lepo što se dogodi posle rijalitija, pozdravljam i prihvatam.

Autor: J. V.

#Intervju

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'