AKTUELNO

Luks opleo po Lazaru Čoliću Zoli

Gost emisije ''Pitam za druga'' na Red TV-u bio je Sale Luks, a voditelj ovog najpopularnijeg formata na istoimenoj televiziji ispitao ga je o detaljima dugova Lazara Čolića Zole, bivšeg učesnika rijaliti formata Zadruga.

Foto: RED TV Printscreen

- Sale, dobro veče. Miljana Kulić je zvanično odlučila da ode na kiretažu, šta kažeš na to? - upitao je voditelj.

- Mislim da se Miljana tu puno ne pita koliko se pita Marija, znam da je to vanmaterična trudnoća i da nije baš sigurno. Ja sam protiv abortusa svakako, ali nije slučajno kada se neko dete rodi, u to verujem. - kazao je Luks.

- Šta kažeš za Zolu? Rekao je da je bio spreman da prihvati to dete, ali da je u privatnom pozivu rekao Miljani da radi šta hoće, da može i da abortira. Misliš li da je bio iskren ili licemeran? - upitao je voditelj.

- Mislim da je preko telefona bio licemeran, da sve radi zbog rijalitija, Miljana njega mnogo više voli nego on nju, smatram da jedno drugom ne bi trebalo ni da se jave na ulici. - kazao je Luks.

Foto: RED TV Printscreen

- Zola je bio u Švajcarskoj. Da li misliš da je to zaista zbog posla DJ-a, ili da je možda pobegao tamo zbog dugova? - upitao je voditelj.

- Ne možeš da pobegneš od dugova. Ako su to ozbiljni dugovi, ne može niko da te spase. Nisam se bavio ciframa, ali dugovao je do 50,000e. Ne podržavam i ne pomažem kada su takve stvari u pitanju. Kockare ne osuđuju toliko kao ostale koji imaju dugove, a smatram da su kockarski dugovi najteži. - kazao je Luks.

Foto: RED TV Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs