AKTUELNO

Da li će mu Diskrecija dati šansu?

Pre nekoliko dana, u Belu kuću se uselio Duško Radonjić, otac Pinkove zvezde i aktuelne učesnice Zadruge, Andrijane Radonjić. Ukućanke su odmah bacile oko na novog zadrugara ali je on svoju pažnju usmerio ka Maci Diskreciji.

Foto: TvPink Printscreen

Dušku je prethodne noći postavljeno pitanja od strane novinara da li će on i Maca započeti ljubavnu vezu u Beloj kući.

Ja sam pred ulazak rekao da Andrijana bije svoju bitku, a da ću ja svoje mesto tražiti ili pored Đeksona ili pod Mace. Ja sam bliži ženama pa sam se smestio pored Mace i drago mi je što je ona to ljudski prihvatila. Moji preci vode poreklo iz jednog mesta i zovu ih Mačkovci a sada su "Mačak" i Maca ušli u zanimljivu priču, možda je to sudbina. Ovde nisu dobri uslovi za zaljubljivanje, ali Maca nije za potcenjivanje. Moj cilj nije da smuvam Macu za 4 ili 24 sata, već da je upoznam na najbolji mogući način. Ona je zgodna, lepa, pametna. Prvu barijeru, to koliko sam ja stariji od nje, smo prešli. Gorim od želje da se zaljubim, ali još nisam to ostvario - rekao je Duško.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam imala emocije prema jednoj osobi ovde. Imam pravo da mi se neko svidi, da mi prija očima. Dvoumim se da li da mu dam zeleno svetlo. Ne volim ništa da radim planirano, biću spontana pa ćemo videti šta će da se desi - odgovorila je sramežljivo Diskrecija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna tražila od Slobe brijač, pa mu otkrila šta planira da uradi sa njim, ON ZANEMEO! (VIDEO)

Pojedini zadrugari su poručili Andrijani kako postoji mogućnost da vrlo brzo dobije maćehu. Kako je Pinkova zvezda reagovala na celu situaciju, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'