AKTUELNO

Još jedna turbulenta noć je iza nas!

Sinoć je u najgledanijem rijalitiju u regionu "Elita" održana još jedna žurka u kazinu. Za ludu atmosferu bila je zadužena Aleksandra Mladenović, kojoj su se takmičari jako obradovali kad su je videli.

Kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza otkako su priznali emocije koje imaju jedno prema drugome nisu prestali da provode vreme zajedno, a tako je bilo i u kazinu, pa se sve vreme razmenjivali nežnosti.

Kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena Šarac Mimas tokom žurke napala je Uroša Rajačića, jer joj se nije dopala njegova bliskost sa Aneli Ahmić, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih troje svađu se prebacili posle iz kazina u dvorište Bele kuće.

Nakon toga Rajačić i Aneli su od Drveta mudrosti tražili zadatak da budu bliski, kako bi nervirali cimere.

Uroša Stanića šokirao je prizor zbližavanja Aneli i Rajačića, zbog čega ih je isprozivao.

- Imaju zadatak, znam...Bez karaktera je osoba, imaš dete kod kuće, spremna si da se vaćariš sa muškarcima. Ove sezone si se srozala - rekao je Stanić.

Terza je kod Drveta sinoć otkrko kakva su mu osećanja prema Sofiji, ali i otkrio da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Terza je detalje razgovora sa Drvetom preneo Sofiji, a ona je ostala u šoku zbog njegovog priznanja. Pogledajte klikom OVDE.

Ivan Marinković večeras se opustio tokom žurke, pa je završio u strastvenom zanosu sa Mateom Stanković, nakon čega su se poljubili.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja Matijević najavio je Rajačiću razgovor zbog zbližavanja sa Aneli, a kad je ona to saznala odmah je poletela da se suoči sa njim.

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz sinoć su se ponovo zbližili na žuruki, pošto tokom celog dana nisu progovorili ni reč. Gastoz joj je prišao za šankom, a od trenutka se više nisu razdvajali do kraja veselja.

Kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako Terza i Sofija nisu vremenski dugo u ljubavnom odnosu već je počela ljubomora, pa je on Nikoli Grujiću zamerio što provodi vreme sa njom.

U kući Odabranih palo je suočavanje Mateje, Aneli, Rajačića, nakon čega je izbila ozbiljna svađa.

Aneli nije mogla da prestane da provocira Mateju, zbog čega je njemu prekipelo, pa joj je žestoko uzvratio.

Dok je u kući Odabranih bilo žestoko, u kazinu su sevale ljubavne varnice, jer se Anđela opustila i Gastozu konačno dozvolila nežne dodire. Kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon haosa sa Matejom, Aneli se posvađala i sa Rajačićem i tako okončala njhov kratki odnos.

Gastoz je nakon žurke Anđelu pozvao na druženje, a pošto je ona prihvatila, to je doživeo kao idealnu situaciju da im skuva čaj, o kom pregovaraju već danima.

Oni su se osamili u pabgu i iskreno razgovarali o svom odnosu.

Gastoz i Anđela su do jutarnjih časova sedeli u pabuk, a kad su trebali da se razdvoje i odu na spavanje, odlučili su da prošetaju krug sa Snupijem.

Autor: A. Nikolić